sobota, 31. januar 2015

Pirina klasična pica

Šunka, sir & gobe! Amen! :)



Potrebuješ:
1 hlebček testa za pico  (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/pirino-testo-za-pico.html)
kuhan pršut
bio gavda/edamec  ali rastlisnka mozzarella (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/veganska-mozzarella.html)

sveži šampinjoni

bio paradižnikovi pelati v koščkih
bio bazlika
bio origano
bio poper 
sol


Priprava:
Paradižnikove koščke začiniš. Testo raztegneš, premažeš s paradižnikom in dodaš nariban sir, rezine kuhanega pršuta in narezane gobe. Pečeš cca 10 min na max. temperaturi.



Misli nase!
      Dober tek ti želim!
              Nikoletka

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...