sobota, 31. januar 2015

Pirina kraška pica z rukolo

Ena izmed mojih najljubših pic! Pršut & rukola, božanska kombinacija! :)

Potrebuješ:
1 hlebček testa za pico  (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/pirino-testo-za-pico.html)
par rezin pršuta

pest rukole
bio gavda/edamec  ali rastlisnka mozzarella (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/veganska-mozzarella.html)

parmezan/pecorino

bio paradižnikovi pelati v koščkih
bio bazlika
bio origano
bio poper 
sol


Priprava:
Paradižnikove koščke začiniš. Testo raztegneš, premažeš s paradižnikom in dodaš nariban sir. Pečeš cca 10 min na max. temperaturi. Ko je pečena, po vrhu razporediš rukolo, rezine pršuta in nariban parmezan/pecorino!



Misli nase!
      Dober tek ti želim!
              Nikoletka

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...