Hitra različica dobrega starega pasulja!
Potrebuješ(za dve osebi):
pol domače dimljene klobase
4 stroke domačega česna
1 velika domača čebula
1 pločevinka belega fižola
2 bio lovorjeva lista
ščepec bio majarona
ščepec bio timijana
žlička bio paprike v prahu
žlica bio paradižnikove mezge
sol
bio poper
žlica bio kokosovega olja
2dl vode
Priprava:
Česen in čebulo nasekljaš, ter prepražiš na kokosovem olju. Dodaš narezano klobaso in vse skupaj dušiš 10 min. Začiniš z lovorjem, majaronom in timijanom. Dodaš še fižol, papriko, paradižnikovo mezgo, sol in poper. Zaliješ z vodo in na majhnem ognju kuhaš eno uro, da se okusi povežejo.
Misli nase!
Dober tek ti želim!
Nikoletka
sreda, 13. maj 2015
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...
-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Večina pravi, da nima časa doma peči kruha vsak dan. Razumljivo!:) Sledi recept, zaradi katerega ne boste mogli nikoli več reči, da nimate č...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
Ni komentarjev:
Objavite komentar