Pica z lignji in tržaško omako.
Potrebuješ:
1 hlebček testa za pico (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/pirino-testo-za-pico.html)
100g očiščenih lignjev
bio gavda/edamec ali rastlinska mozzarella (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/veganska-mozzarella.html)
bio paradižnikovi pelati v koščkih
bio bazlika
bio origano
bio poper
sol
tržaška omaka (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/trzaska-omaka.html)
Priprava:
Paradižnikove koščke začiniš. Testo raztegneš, premažeš s paradižnikom in dodaš nariban sir. Po vrhu razporediš narezane lignje in tržaško omako. Pečeš cca 10 min na max. temperaturi.
Misli nase!
Dober tek ti želim!
Nikoletka
petek, 30. januar 2015
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...
-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Večina pravi, da nima časa doma peči kruha vsak dan. Razumljivo!:) Sledi recept, zaradi katerega ne boste mogli nikoli več reči, da nimate č...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
Ni komentarjev:
Objavite komentar