petek, 30. januar 2015

Pirina jadranska pica

Pica z lignji in tržaško omako.


Potrebuješ:
1 hlebček testa za pico  (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/pirino-testo-za-pico.html)
100g očiščenih lignjev 
bio gavda/edamec ali rastlinska mozzarella (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/veganska-mozzarella.html)

bio paradižnikovi pelati v koščkih
bio bazlika
bio origano
bio poper 
sol

tržaška omaka (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/trzaska-omaka.html)

Priprava:
Paradižnikove koščke začiniš. Testo raztegneš, premažeš s paradižnikom in dodaš nariban sir. Po vrhu razporediš narezane lignje in tržaško omako. Pečeš cca 10 min na max. temperaturi.

Misli nase!
      Dober tek ti želim!
                 Nikoletka




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...