Zdrava, okusna in enostavna priloga k mnogim jedem!
Vegansko & brezglutensko!
Potrebuješ (za 2 osebi):
1 manjšo domačo kolerabo
2 domača krompirja
sol
poper
žlica bio margarine
0,5dl bio riževe/prosene smetane
Priprava:
Kolerabi olupiš zunanji del, ter jo narežeš na manjše kocke. Kuhaš jo v soljeni vodi pol ure. Nato ji dodaš še narezan krompir in kuhaš skupaj še 20 min. Vse skupaj odcediš, dodaš margarino in riževo/proseno smetano, ter pretlačiš.
Misli nase!
Dober tek ti želim!
Nikoletka
četrtek, 15. januar 2015
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...
-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Večina pravi, da nima časa doma peči kruha vsak dan. Razumljivo!:) Sledi recept, zaradi katerega ne boste mogli nikoli več reči, da nimate č...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
Ni komentarjev:
Objavite komentar