četrtek, 15. januar 2015

Kolerabin pire

Zdrava, okusna in enostavna priloga k mnogim jedem! 
Vegansko & brezglutensko!






Potrebuješ (za 2 osebi):
1 manjšo domačo kolerabo
2 domača krompirja
sol
poper
žlica bio margarine
0,5dl bio riževe/prosene smetane


Priprava:
Kolerabi olupiš zunanji del, ter jo narežeš na manjše kocke. Kuhaš jo v soljeni vodi pol ure. Nato ji dodaš še narezan krompir in kuhaš skupaj še 20 min. Vse skupaj odcediš, dodaš margarino in riževo/proseno smetano, ter pretlačiš.

Misli nase!
   Dober tek ti želim!
               Nikoletka
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...