petek, 23. januar 2015

Tardeči makarončki

Ne morem jih poimenovati drugače kot Tardeči makarončki:) Kdo jih ne pozna? Božanski obrok, pripravljen v manj kot 10 minutah! Spominja me na otroštvo, in prav jezna sem nase, da se večkrat ne spomnim nanje. V originalu so bili pri nas to najmanjši polžki s paradižnikovo mezgo, ampak tokrat sem jih naredila s tagliatellami, ker sem v obdobju obsedenosti z njimi;)


Potrbuješ:
žlička ghee masla
žlica bio paradižnikove mezge
sol
poper

pirini/polnozrnati polžki

Priprava:
Medtem, ko se testenine kuhajo stopiš maslo, dodaš mezgo, začiniš in prevreš. Ko so testenine kuhane jih streseš v omako in premešaš!
Cela znanost! ;)

Misli nase!
     Dober tek ti želim!
                 Nikoletka


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...