četrtek, 19. februar 2015

Sendvič brez glutena: Jajček

Noro dober zajtrk!:)



Potrebuješ:
1 Schar Ciabattino Rustico 
bio maslo/bio margarino
pest bio rukole
2 domača jajca
sol
bio poper

Priprava:

Ciabattino po navodilih dopečeš na 180°C, 5 minut. Medtem, ko se hladi skuhaš jajčka. Če želiš mehko kuhana jih vreš 4 minute. Ciabattino prerežeš, namažeš z maslom/margarino, ter nanjo potreseš rukolo. Jajčka previdno olupiš, postaviš na vrh in nežno prepoloviš. Soliš in popraš!

Misli nase!
       Dober tek ti želim!
                        Nikoletka


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...