torek, 3. februar 2015

Domači ravioli v paradižnikovi omaki (brez glutena)





Potrebuješ (za 2 osebi)

1 manjšo čebulo
3 stroke česna
2dl bio paradižnikove pulpe
1 bio pelat
poper
sol
bio olivno olje
bazilika
rožmarin
timijan
kokosova mast


Priprava:
Na kokosovi masti prepražiš čebulo in česen. Dodaš narezan pelat (pobereš ven sredico, če te moti) in dušiš par min. Nato dodaš pulpo, začiniš in kuhaš 10 min, da se okusi prepletejo. Na koncu dodaš žlico olivnega olja in omako preliješ prek raviolov.

Misli nase!
     Dober tek ti želim!
                Nikoletka




Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...