Na žalost ni ravno zdrave možnosti, ker jih moramo ocvreti. Lahko pa skrbno izberemo sestavine! :)
Brez glutena!
Potrebuješ (cca 15 koščkov):
3 bio banane
1 domače jajce
1dl bio riževega mleka
pol kavne skodelice bio riževe moke
pol kavne skodelice domače koruzne moke
konica žlice vinskega kamna
žlička bio kokosovega sladkorja
domači med/bio agavin sirup
Priprava:
Jajce, mleko, moko, vinski kamen in sladkor zmešaš v gosto tekočo maso. Banane narežeš na 5 delov, jih pomočiš v testo in ocvreš v vročem olju. Po vrhu preliješ domači med ali agavin sirup.
Misli nase!
Dober tek ti želim!
Nikoletka
sobota, 21. februar 2015
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...
-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Večina pravi, da nima časa doma peči kruha vsak dan. Razumljivo!:) Sledi recept, zaradi katerega ne boste mogli nikoli več reči, da nimate č...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
Ni komentarjev:
Objavite komentar