sobota, 21. februar 2015

Ocvrte banane

Na žalost ni ravno zdrave možnosti, ker jih moramo ocvreti. Lahko pa skrbno izberemo sestavine! :)
Brez glutena!


Potrebuješ (cca 15 koščkov):
3 bio banane
1 domače jajce
1dl bio riževega mleka
pol kavne skodelice bio riževe moke
pol kavne skodelice domače koruzne moke
konica žlice vinskega kamna
žlička bio kokosovega sladkorja

domači med/bio agavin sirup

Priprava:
Jajce, mleko, moko, vinski kamen in sladkor zmešaš v gosto tekočo maso. Banane narežeš na 5 delov, jih pomočiš v testo in ocvreš v vročem olju. Po vrhu preliješ domači med ali agavin sirup.

Misli nase!
      Dober tek ti želim!
                   Nikoletka

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...