Gotovo se kdaj vprašaš, kako narediti zares dober kmečki 'old school' pečen krompirček, kot ga znajo narediti samo babice?
Presprosto, hitro in zdravo, brez pretiravanja z oljem!:)
Potrebuješ:
domač krompir
žlica bio riževe moke
sol
bio poper
bio začimbe po želji
bio kokosova mast
Pripava:
Krompir olupiš in narežeš na manjše kose. Kuhaš jih cca 10 min po tem, ko voda zavre. Napol kuhane jih osušiš, začiniš in potreseš z riževo moko. Razporediš jih po pekaču, ter nanje tanko naribaš pol kocke kokosove masti. Pečeš cca 20 min oz dokler ne pozlatijo!
Misli nase!
Dober tek ti želim!
Nikoletka
nedelja, 22. februar 2015
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...
-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Večina pravi, da nima časa doma peči kruha vsak dan. Razumljivo!:) Sledi recept, zaradi katerega ne boste mogli nikoli več reči, da nimate č...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
Ni komentarjev:
Objavite komentar