Hrustljavi in sočni dunajski zrezki! :)
Potrebuješ (za 2 osebi):
dva piščančja zrezka
domače jajce
tapiokino moko
koruzne drobtine
sol
poper
palmino olje
Priprava:
Moko, jajce in drobtine streseš v krožnike. Jajce stepeš in mu dodaš sol in poper. Zrezke osušiš, ter jih povaljaš v moki, nato jajcu in drobtinah.
Cvreš jih v palmini maščobi, dokler ne pozlatijo.
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...
-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Večina pravi, da nima časa doma peči kruha vsak dan. Razumljivo!:) Sledi recept, zaradi katerega ne boste mogli nikoli več reči, da nimate č...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
Ni komentarjev:
Objavite komentar