sreda, 10. december 2014

Piščančji pohančki

Včeraj sem iz zamrzovalnika vzela piščančje zrezke iz stegna. Ponavadi jih je paketku šest. Tri sem porabila včeraj za ragu, ostale tri pa sem dala v marinado in pustila v hladilniku za danes. Če vas je več, porabi cel paket. :)


Potrebuješ(2 osebi)
3 piščančje zrezke iz stegen 
žlico bio gorčice
sol
poper
majaron

pirino polnozrnato moko/riževo moko
jajce
pirine drobtine/brezglutenske koruzne drobtine

kokosova mast

Priprava:
Piščančje zrezke obrežeš, narežeš na poljubne kose, jih začiniš in premažeš z žlico gorčice. Pustiš jih počivati vsaj par ur, da se prepojijo.
Nato jih ''spaniraš'' v moki, jajcu in drobtinah.
Zložiš jih na pekač premažeš s stopljeno kokosovo mastjo in pečeš na 10-15min na 180°C.

Misli nase!
    Dober tek ti želim.
           Nikoletka



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Pasulj

Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...