Šunka, sir & gobe! Amen! :)
Potrebuješ:
1 hlebček testa za pico (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/pirino-testo-za-pico.html)
kuhan pršut
bio gavda/edamec ali rastlisnka mozzarella (http://nikinakuhinjica.blogspot.com/2015/01/veganska-mozzarella.html)
sveži šampinjoni
bio paradižnikovi pelati v koščkih
bio bazlika
bio origano
bio poper
sol
Priprava:
Paradižnikove
koščke začiniš. Testo raztegneš, premažeš s paradižnikom in dodaš
nariban sir, rezine kuhanega pršuta in narezane gobe. Pečeš
cca 10 min na max. temperaturi.
Misli nase!
Dober tek ti želim!
Nikoletka
sobota, 31. januar 2015
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Pasulj
Hitra različica dobrega starega pasulja! Potrebuješ(za dve osebi): pol domače dimljene klobase 4 stroke domačega česna 1 velika doma...

-
Špinača! Odlična zelena zelenjava, bogata z vitamini minerali in antioksidanti. Tokrat v zelo lahki, manj mastni in veganski obliki, v do...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih mal...
-
Četrtino zamrzovalnika mi zavzema domača blitva, ki jo porežem(ker potem spet naprej raste), blanširam , spakiram in zamrznem. In včasih m...
Ni komentarjev:
Objavite komentar